امروزه بسیار شاهد مهاجرت وکلا به دبی هستیم. این افراد به دنبال تجربه یک زندگی جدید و بهتر به کشور امارات متحده عربی، مهاجرت میکنند. اما آیا وکیلهای ایرانی میتوانند در کشور امارات به وکالت بپردازند؟ آیا مدرک آنها در این کشور معتبر خواهد بود؟ در این مطلب قصد داریم تا به مبحث مهاجرت وکیل به دبی بپردازیم.
شرایط دریافت مجوز برای وکلای خارجی در دبی چگونه است؟
پیش از مهاجرت وکلا به دبی، برای این افراد مهم است که چگونه میتوانند در کشوری خارجی به کار و کسب درآمد بپردازند. در صورتی که بخواهند یک شرکت حقوقی تاسیس کنند، ابتدا باید برای دریافت مجوز تاسیس دفتر در امارات، اقدام کنند. از سوی دیگر نیاز است تا شرکتشان را در اداره توسعه اقتصادی ثبت شود. در حقیقت، صدور مجوز برای شرکتها حقوقی خارجی در سطح امارات انجام میشود. این در حالی است که شرکتها حقوقی مناطق آزاد همچون DIFC، باید در منطقه آزاد مربوط به خودشان ثبت نام کنند.
نیاز است تا شرکتهای حقوقی در سازمان خدمات مالی دبیDFSA) ) به عنوان ارائهدهنده خدمات جانبی، ثبت نام شوند. ضروری است تا این شرکتها از یک نماینده محلی برخوردار باشند تا این نماینده در مراحل صدور مجوز به آنها کمک کند. به بیانی دیگر، پس از مهاجرت وکیل به دبی، برای احداث یک شرکت حقوقی به کمک یک وکیل حقوقی محلی شهروند امارات نیاز دارد. فراموش نکنید که این مجوز دائمی نبود و نیاز است تا به صورت سالانه تمدید شود. طبیعی است که دریافت مجوز و تمدید سالانه آن با هزینههایی همراه باشد. از سوی دیگر، ضروری است تا تمام وکیلهای خارجی در بخش امور حقوقی دبی، ثبت نام کنند.
با ویژگیهای کلیدی سیستم حقوقی امارات آشنا شوید
ضروری است تا پیش از مهاجرت وکیل به دبی، شخص با ویژگیهای کلیدی و مشخصات حقوقی کشور امارات متحده عربی آشنا شود؛ چرا که تنها در این صورت است که میتواند در آینده در این کشور وکالت کند.
- استوار بر اساس قوانین اسلامی
- احترام به استقلال قضایی
- مطابق با قوانین بین المللی
- در حال تحول و پیشرفت
برای کار در یک شرکت حقوقی به چه مدارکی نیاز است؟
پس از مهاجرت وکلا به دبی، فرد برای کسب درآمد نیاز دارد تا در یک شرکت حقوقی مشغول به کار شود. برای آغاز به کار در یک شرکت حقوقی به برخی مدارک نیاز است که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
- کپی مجوز حرفهای شرکت
- یک کپی از گواهینامه تمرین فعلی یا نامه حسن نیت صادر شده توسط مقام مربوطه یا جامعه حقوقی
- یک کپی گذرنامه و یک عکس گذرنامه برای هر وکیل مجاز به صدور و انجام مراحل قانونی از طرف شرکت
از سوی دیگر، افرادی که برای حقوق مخاطبان خود در DIFC ثبت نام میکنند، ضروری است که مستندات پشتیبانی مورد نیاز را نیز دارا باشند. ارائه دادن برنامهای از تجربه وکالت شفاهی که در دادرسی دادگاه یا داوری به دست آورده شده هم از اهمیت ویژهای برخوردار است.
تفاوت وکلای حقوقی از مشاوران حقوقی در دبی
در کشور امارات، مشاوران حقوقی قادر هستند تا به ارائه نظرات و مشاوره حقوقی، پیش نویس قراردادها، ثبت و انحلال شرکت ها و نمایندگی مشتری در برابر دادگاههای قضایی بپردازند. این در حالی است که وکلای حقوقی میتوانند در کنار ارائه دادن این خدمات، در دادگاههای دبی، مقامات قضایی، ادارات امنیتی و دادگاههای سازش دعوی خود را مطرح و نقش نماینده موکل خود را داشته باشند.
میزان درآمد وکلا در دبی
درست است که وکالت در دبی میتواند یک شغل پردرآمد به شمار برود، اما نباید فراموش کرد که میزان این درآمد به عواملی نظیر تخصص، تجربه و موقعیت شغلی شما، بستگی خواهد داشت. از سوی دیگر، برای کار کردن به عنوان یک وکیل در این کشور نیاز است تا شرایط قانونی محلی و فدرال امارات را رعایت کرده و مجوزهای لازم برای انجام فعالیتها را نیز دریافت کنید. در نظر داشته باشید که این فرایندها به هزینههایی نیاز داشته و میتواند بر میزان درآمد شما تاثیر بگذارد.
وکیلهای ایرانی برای مهاجرت به دبی باید چه شرایطی داشته باشند؟
با وجود اینکه کشور امارات یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت وکیلهای ایرانی است، اما باید در نظر داشت که این کشور شرایط خاصی را برای مهاجرت وکیلها تعیین کرده است. از جمله این شرایط میتوانیم به مواردی نظیر حداقل 21 سال سن، شهروند امارت، اخذ مدرک دانشگاهی از دانشگاه معتبر و مورد تایید کشور امارات، دارا بودن حداقل یک سال سابقه کاری و اخذ مجوزهای لازم برای کار در رشته حقوق، اشاره کنیم.
سخن پایانی
مهاجرت وکلا به دبی به برخورداری از شرایط خاصی نیاز دارد. از سوی دیگر، فرد باید به خوبی با قوانین کشور امارات آشنا شده و مدارک مورد نیاز برای مشغول به کار شدن در این کشور را فراهم کند. پس از آماده کردن تمام پیشنیازها، حال میتوان گفت که کشور امارات، کشوری عالی برای مهاجرت به شمار میرود.